RU    RO    EN


Jobinfo.md - Работа в Молдове. Lucru in Moldova. Job in Moldova. Поиск работы, вакансий и резюме в Молдове


ВСЕ ВАКАНСИИ ВСЕ РЕЗЮМЕ
О ПРОЕКТЕ  |  РЕКЛАМА  |  ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ
РАБОТА В РЕГИОНАХ
РАБОТА ЗА РУБЕЖОМ
ОБРАЗОВАНИЕ И КУРСЫ
ТРЕНИНГИ
ПОЛЕЗНЫЕ СТАТЬИ

            Поиск по сайту

 
Niconorov Egor Eugen 


Исаков Вадим Юрьевич (54)

Скребец Корина (16)
Разместить вакансию Разместить резюме

Начало /  Тренинги /  MBA program
MBA program

This post-university program is designed for full-time working professionals,
providing them with in-depth knowledge and practical skills in the fields of:

- Marketing,
- Finance,
- HRM,
- Leadership,
- Accounting,
- Strategic Management & Policy,
- Organization Design,
- Industry Economic Analysis,
- Project Management and Business Planning.
Newport International University este o institie  americana de invatamint aprobata si licentiata, specializata pe invatamintul
universitar si post universitar,care ofera programe de  Licenta, Masterat si Doctorat, in Administrarea Afacerilor, Comportamentul Uman, Psihologie, Educatie, Drept, Inginerie si Religie. Universitatea opereaza,  in 30 tari ale lumii si la moment are peste 15000 studenti activi. Din 1997, mai mult de 150 oameni de afaceri din Moldova au obtinut diploma de MBA prin  Newport International University.

In scopul de a permite clientilor sai de a corespunde cerintei societatii moderne de afaceri, Newport International University ofera  programele diferentiate MBA si Executive (E) MBA, atit pentru persoane fizice cit si juridice.

Newport International University crede ca fiecare program de  dezvoltare manageriala trebuie sa reflecte o situatie unica a clientilor sai. fie ca sunt persoane fizice sau juridice.

Newport International University ofera  accesul la cea mai noua informatie si dezvolta cunostinte, tehnici manageriale si abilitati adaptate la cerintele profesionale a fiecarui student. Urmatoarele programe disponibile sunt:

●       Programul MBA este destinat managerilor de nivel mediu, hotariti sa asimileze cunostinte de ultima ora si de cea mai inalta calitate si sa-si imbunatateasca oportunitatile de cariera.

●        Programul Executive (E) MBA este conceput pentru managerii de top care vor sa acumuleze , intr-o maniera practica, informatii de ultima ora intr-un intreg spectru de subiecte de management. Cursul este predat partial de lectori straini si include un seminar in problema managementului proiectelor, sustinut de instructori licentiati.

Vom fi bucurosi sa va vedem la aceasta intilnire informativa, pe parcursul careia colegii nostri va vor oferi informatiile necesare.


Cu respect,

Eric Eversdijk

Administrator

For question or application, e-mail: niu-mba@nub.be.

Copyright 2006.
Developed by Egor Spivac (Golden Wolf)